Protest ha creat una col·lecció que, com sempre, us prepararà per a l’acció, feu el temps que feu. Aquesta col·lecció fusiona els seus coneixements tècnics amb els colors i els estampats de moda, així com amb nous teixits i textures.

La sostenibilitat és un element important d‟aquesta col·lecció, amb un enfocament en l‟ús de materials reciclats sempre que sigui possible.

Més sostenibilitat amb PVRE Green

La sostenibilitat és un element molt important de la col·lecció de Protest d’hivern 22/23, amb un enfocament en l’ús de materials reciclats sempre que sigui possible. PVRE Green és el compromís de Protest amb el planeta. La roba de la col·lecció que porta aquesta etiqueta està fabricada amb teixits sostenibles. Una gran part d’aquesta col·lecció està feta de polièster reciclat.

A més, a la línia NXG, Protest fa ús de cotó orgànic amb certificat BCI. El teixit tècnic resultant és durador i flexible, perfecte per a les peces exteriors. Protest dóna molta importància al tacte del teixit i per això ha experimentat amb l’estructura del teixit. Els seus dissenyadors han utilitzat l’encoixinat, no només per afegir calor, sinó també per crear textura.

Protest s’endinsa a l’Outdoor

Protest ha introduït una línia Outdoor. Cada cop són més les persones que surten a l’aire lliure, que s’enfronten a tot tipus de climes per gaudir de la ciutat i, més enllà, s’endinsen a la natura. Per això Protest ha creat peces que tenen un toc urbà fusionat amb la funcionalitat. Aquesta línia està fabricada amb teixits tècnics de qualitat, amb cremalleres repel·lents a l’aigua i detalls reflectors. Algunes peces tenen ventilació extra per controlar la humitat. També podem trobar impermeables, jaquetes i pantalons softshell per mantenir-te sec, així com jaquetes encoixinades per donar més calor.

NXG

La línia NXG de Protest va néixer el 2020 per aportar una nova dimensió de la roba de carrer. NXG vol dir “Next Generation” i és la fusió de l’avantguarda del carrer amb els detalls de qualitat. Aquesta temporada Protest ha experimentat amb noves textures i estils. Veureu detalls d’encoixinat, teixits de xerpa i velló, quadres escocesos i un nou estil de pol de màniga llarga d’home, el NXGUPWOOD. En el cas de les peces de dona, podem trobar des de peces amb resistència a l’aigua 5k a peces de vellut com la NXGLUTETIA.

SOBRE PROTEST Així és: Holanda. Un dels llocs més plans del món. Llar de cinc turons i catorze onades exactes. Així és: expliquem la quantitat de turons i onades i vam dir: “Al diable amb la lògica, a l’infern amb els obstacles: fem el que estimem”. Des del primer dia, hem treballat per fer del món un món millor. Fem això dissenyant roba esportiva moderna i funcional a un preu assequible tant per a esquiadors com a surfistes. L’objectiu és divertir-te sobre una taula. Les nostres peces estan confeccionades per seguir el teu ritme i el que et proposis, però també per veure’t bé.