La doble campiona olímpica i cinc vegades campiona del món Mikaela Shiffrin (25 anys) seguirà esquiant amb Atomic els propers dos anys, després de l’acord a què ha arribat amb la signatura d’Altenmarkt (Àustria). “Gràcies a la família d’Atomic pel seu suport tots aquests anys”, resumia ‘Mika’.

El binomi Mikaela Shiffrin & Atomic seguirà treballant en harmonia a la recerca d’èxits els pròxims dos anys, fins als Jocs Olímpics d’Hivern de Pequín 2022, fruit de l’acord a què han arribat les dues parts recentment. Mika, que esquia com Atomic des de l’any 2011, valorava amb les següents paraules l’extensió del seu contracte: “Estic tan emocionada d’anunciar l’extensió del meu contracte amb Atomic, que diria que no només fan els millors esquís al circuit, sinó també que es mereixen més petons al meu entendre “, deia primer fent broma a Instagram amb una imatge en la qual apareixia besant els seus esquís.

Després, afegia, “ara ja de veritat, gràcies a la família Atomic per tot el suport que m’ha donat al llarg dels anys. Aquesta associació ha significat molt per a mi, no només durant la meva carrera a la Copa del Món, sinó fins i tot abans de competir-hi “.

Per la seva banda, Chistian Höflehner, global race manager alpine d’Atomic, també mostrava la seva satisfacció per seguir comptant a les seves files amb la millor esquiadora del món: “Estem molt orgullosos de tenir a Mikaela al nostre equip durant, al menys, dos anys més. No crec que calgui explicar la seva brillantor i perfecció quan es tracta d’esquiar. Però per a nosaltres també és un somni tenir una persona i un model a seguir com ella. Estem ansiosos per veure-la córrer de nou la propera temporada!”.

RESUM DE LES SEVES MILLORS NÚMEROS
Copa del Món Esquí Alpí
Guanyadora consecutiva de tres Grans Globus de Vidre de la Copa del Món: 2017-2019
Guanyadora 6 Globus de Vidre de SL: 2013 a 2015 i 2017-2019
Guanyadora d’un Globus de Vidre del GS en l’any 2019
Guanyadora d’un Globus de Vidre del SG en l’any 2019
Ha disputat un total de 176 curses de la Copa del Món, amb 96 podis i 66 victòries

Jocs Olímpics d’Hivern
Doble campiona: Sotxi (Rússia) 2014 a SL i PyeongChang (Corea del Sud) 2018 en GS

Campionats del Món
5 vegades campiona del món. 4 a SL: Schladming (Àustria) 2013, a Vail / Beaver Creek (USA) 2015, en St.Moritz (Suïssa) 2017 i en Are (Suècia) 2019; i una a SG: Are (Suècia) 2019