La marca Leki ha anunciat el llançament de la seva nova sèrie digital ‘UNGROUNDED’, creada i dirigida per Ben Clark en col·laboració amb Ski Racing Media, protagonitzada per quatre esportistes patrocinades per Leki, totes amb recorreguts únics a l’aire lliure. L’alpinista Caroline Gleich, la campiona olímpica alpina Mikaela Shiffrin, l’atleta Meredith Edwards i l’explorador a l’aire lliure Sunny Stroeer, comparteixen les seves històries individuals dels alts i baixos de viure la seva passió en una cultura prèviament dominada per homes.

Shiffrin, la corredora d’esquí femenina més forta d’ençà ja vàries temporades, té les idees molt clares i el coratge dels herois d’abans. A l’episodi 2, revela que esquiar el millor possible és un estàndard que hem d’establir i mantenir per a nosaltres mateixos: guanyem o perdem.

UNGROUNDED: EPISODE 2

"I can take what people might consider the risky line." World Cup Champion and Olympian Mikaela Shiffrin unlocks insights to her daily drive and mindset on race day in UNGROUNDED: Episode 2. Presented by LEKI, created and directed by Ben Clark

Publicada por LEKI USA en Martes, 5 de mayo de 2020

“A Leki, tenim la sort de tenir l’oportunitat de treballar amb dones poderoses que impulsen el seu esport cada dia”, va dir Patrick Meehan, director de màrqueting de Leki USA.

“Totes aquestes dones treballen incansablement i sovint sotala mirada dels altres per empènyer els seus propis límits i estan obrint el camí cap a una nova generació d’esportistes de muntanya. És el nostre plaer ajudar a mostrar més clar els seus èxits”, manifesta.