Preparem les vacances de Nadal amb moltes activitats, molta neu i la previsió d’obertura completa, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Baqueira Beret encara el Nadal combinant esdeveniments tradicionals per a tota la família, competicions esportives i molt ambient après ski. Tot això amb el domini esquiable obert al complet, amb el màxim de 162 km i les quatre àrees en funcionament: Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver.

Tots els serveis de l’Estació estaran també oberts, incloses les botigues Ski Service Baqueira Store i els restaurants temàtics com el 5J Grill Baqueira, el Moët Winter Lounge o el Refugi San Miguel, a més de la resta de bars, parrecs i après ski. En la zona Fòrum de Baqueira 1500: la Borda Lobató, el Winebar by Vinya Pomal i el pub Drinkery donarà servei durant tots els dies nadalencs.

Baqueira SnowCAMP, els nous parcs de neu infantils on els més petits podran gaudir al màxim de Baqueira Beret i de la neu durant aquest nadal, també estaran oberts per a oferir el millor servei a les famílies.

Amb l’objectiu de vetllar pel benestar dels visitants i treballadors, i de garantir el normal desenvolupament de la temporada d’esquí, Baqueira Beret aplica les recomanacions i mesures decretades per les autoritats sanitàries actuals. En aquest sentit:

És necessari l’ús obligatori de la màscara en tot l’àmbit de l’Estació quan no es pugui mantenir una distància de 1,5m entre persones no convivents.

Per a consumir a l’interior de cafeteries i restaurants, les persones majors de 12 anys hauran de presentar certificat COVID UE (passaport COVID). A causa de les condicions sanitàries actuals, els serveis poden veure’s afectats i/o tancats si fos necessari.

Més informació de salut i seguretat enfront del Covid19: https://www.baqueira.es/actualidad/covid19/

Tradicions nadalenques en alta muntanya

Del 24 de desembre al 5 de gener, Baqueira Beret proposa un programa especial per a les festes nadalenques. El Pare Noel tornarà a l’Estació amb l’ajuda d’un trineu tirat per gossos que l’acostarà als més petits perquè puguin lliurar-li la seva carta. A més s’organitzaran altres activitats per a tots els públics com la tradicional baixada de torxes de cap d’any, el concert de música clàssica d’Any Nou i la cavalcada amb màquines trepitja pistes dels Reis Mags d’Orient.

Agenda
Divendres 24 de desembre
12:00h Arribada del Pare Noël a Beret, davant de la Torre de Control
12:45h Arribada del Pare Noël a Baqueira, a la cota 1800, davant d’Era Escòla
13:15h Visita del Pare Noël a Baqueira SnowCAMP 1800

Divendres 31 de desembre
19:30h Baixada de torxes i focs artificials, Vaquèira 1500

Dissabte 1 de gener
19:30h Concert d’Any Nou a l’Església de Baqueira a favor de Món en Harmonia

Dimecres 5 de gener
18:15h Arribada de la Cavalcada dels Reis Mags, Baqueira 1500
19:00h Missa a l’Església de Baqueira