Les noies ROXY Snow van tenir un bon cap de setmana durant els tres dies d’esdeveniments dels X-Games a Aspen: quatre medalles, un retorn molt esperat i la confirmació que el futur de les dones en els esports d’hivern és prometedor.

CHLOE KIM ESTÀ DE TORNADA!

Després d’agafar-se un any estudiant a Princeton, Chloe Kim torna oficialment a les muntanyes, i més impressionant que mai! Tan sols set dies després de guanyar la medalla d’or a la Copa del Món a Laax, Suïssa, la sensació de l’snowboard torna als X-Games Superpipe a reclamar el seu tron. La medallista olímpica va rebre en la nit de dissabte la seva sisena medalla d’or dels X-Games, amb moviments que van demostrar que segueix sent la reina de l’half-pipe.

MEGAN OLDHAM PUJA AMB ESTIL

Megan Oldham va impressionar i va complir el promès: amb només 19 anys, l’esquiadora d’estil lliure canadenc va guanyar no una, sinó dues medalles durant el cap de setmana, rebent la plata en Big Air i el bronze en Slopestyle. La jove atleta ha provat en nombroses ocasions que és una força ha de tenir en compte, havent guanyat l’or en els X-Games de 2020 i nombroses medalles a la Copa del Món.

HARUNA MATSUMOTO SEGELLA EL TRACTE

La japonesa Haruna Matsumoto va pujar a podi amb la seva germana ROXY Chloe Kim, aconseguint la medalla de bronze en Half-pipe. Aquesta es converteix en la segona medalla als X-Games de la rider de 27 anys després d’aconseguir el bronze en el Superpipe de l’any passat.