Amb l’arribada del fred i les primeres nevades, les estacions escalfen motors i ja posen a disposició dels esquiadors els forfets de temporada. Aquest any són especials, doncs a tenen en compte les noves circumstàncies derivades de la pandèmia i ofereixen la possibilitat de reemborsament en cas de tancament anticipat o confinament.

Així, Les Angles aplicarà una compensació amb reemborsament o un abonament per als forfets de temporada (2021-2022) pels dies de tancament anticipat en cas de tancament forçat de l’estació per motius de l’COVID-19. En cas de confinament obligatori declarat per les autoritats administratives o en cas de tancament de fronteres durant la temporada 2020-2021, l’estació d’esquí de Les Angles aplicarà una compensació econòmica o un reemborsament per a la temporada 2021/2022. Aquest abonament o reemborsament s’aplicarà prenent el període d’obertura de l’estació fins al tancament oficial de final de temporada (l’estació podrà sol·licitar un justificant de confinament).

Igualment, també potenciarà la venda online per a evitar cues i contactes.

Si es compra abans del 30 de novembre, ofereix un descompte adicional de l 15% i en un quart forfait gratuït als packs de família i es pot pagar en terminis de fins a tres mesos.

La data d’apertura prevista per a l’estació, en funció sempre de les condicions meteorològiques, és el dia 28 de novembre.

Altrament, per a Les Neiges Catalanes, que agrupen a les estacions de la Cerdanya francesa, Porté Puymorens, Font-Romeu/Pyrénées 2000, Cambre d’Aze, La Quillane, Les Angles, Formigueres i Puyvalador també ofereixen un forfet conjunt per a poder esquiar en qualsevol de les estacions associades, i comprant el forfet de temporada es pot obtener una tarifa amb una reducció del 15% (fins el 30 de novembre).

Més informació: https://www.neigescatalanes.com/fr/ i www.lesangles.com