L’esquiadora aragonesa Celia Abad de l’equip Fast Holaluz ha aconseguit dos grans resultats a les dues curses que ha disputat el primer cap de setmana de les Universiades.

Celia Abad, millor esquiadora espanyola en la modalitat de gegant del moment, es va fer dissabte amb la medalla de bronze en la modalitat de Supergegant, al Campionat del Món Universitari que se celebra a Lake Placid, Estats Units. Aquest campionat, conegut com les Universiades, és el més important després dels Jocs Olímpics i hi competeixen universitaris d’entre 17 i 25 anys.

Celia, amb el dorsal 16, va aconseguir un temps de 52.79 segons que li va permetre emportar-se la medalla de bronze, darrere de l’alemanya Fabiana Dorigo (52.18) i la noruega Carmen Sofie Nielssen (52.65).

A més, el diumenge 15 de gener es va disputar la primera mànega de la combinada, que va consistir en una cursa de la modalitat de Supergegant, on va aconseguir quedar primera amb un temps de 50.22.

L’esquiadora d’Aramón, corre aquest dilluns 16 a les 12.30 hora local (GMT -5), la segona mànega de la combinada, que consistirà en una cursa de la modalitat de Slalom, on opta a emocionar-nos de nou.

La cursa es podrà seguir a FISU.tv.