Lara Gut-Behrami (SUI) ha guanyat el seu primer super-G en gairebé tres anys a la Copa del Món femenina Audi FIS de St. Anton (AUT). A la carrera molt disputada, el temps d’1: 17.82 de Gut-Behrami va ser suficient per superar la italiana Marta Bassino en 0,16 segons. En tercera posició, Corinne Suter (SUI), la reina de la velocitat d’aquesta temporada, va quedar a només 0,20 segons.

Per a Gut-Behrami, el retorn a la forma guanyadora va suposar un esdeveniment positiu després d’aconseguir la seva última victòria en la super-G el febrer de 2019 a Cortina i guanyar la seva darrera victòria a la Copa del Món la temporada passada al Crans Montana.

“He estat esquiant net i tècnicament bé durant un temps, però l’últim pas sempre em semblava eludir”, va dir Gut-Behrami després de la cursa. “Però avui he pogut trobar la peça que faltava i estic feliç d’aconseguir la victòria aquí a Sant Anton”.

Bassino es va quedar a la recerca de la seva primera victòria super-G després de caure en la victòria. L’italiana ha obtingut tres victòries de la Copa del Món a l’eslàlom gegant, però encara no ha trobat el primer pas en un esdeveniment de velocitat de la Copa del Món.

Mentrestant, Suter va tornar a la seva zona de confort al podi. L’estrella suïssa de la velocitat ocupa el segon lloc de la classificació de descens de la temporada i ara ocupa el tercer lloc de la classificació de la temporada super-G. Suter ha estat un dels intèrprets més constants de la temporada aterrant al podi en quatre de les cinc curses de velocitat femenines d’aquesta temporada. Les dones de velocitat tindran l’oportunitat de recuperar l’alè les properes setmanes, mentre que els ases tecnològics prenen protagonisme.

El proper calendari de la Copa del Món d’Audi FIS és el famós eslàlom de Flachau de dimarts.