Lindsey Vonn s’ha tornat a posar els esquís i s’ha convertit en la primera dona que ha esquiat l’Streif, i la primera que s’atreveix a fer-ho a la nit.

La nord-americana va guanyar tot el que hi ha per guanyar en l’esport abans de retirar-se el 2019, però un últim gol de somni li va escapar en la seva il·lustre carrera, el temible Streif a Kitzbühel, Àustria. Partint a les fosques des del començament original com a preparació per a la carrera icònica, Vonn va coronar la seva carrera amb un estil espectacular.

Aquí teniu tot el que necessiteu saber:

– La Streif es considera el repte més gran de la Copa del Món d’esquí alpí de la FIS i és una cursa en la qual Vonn no podria competir mai perquè només les curses de descens masculins es celebren a Kitzbühel.

+ GALERIA DE FOTOS: EL DESCENS DE LINDSEY VONN A KITZBÜHEL EN FOTOS

– “Només quan esquies l’Streif ets un veritable descens. L’Streif és el cim de tots els descensos, el recorregut més difícil del món. Ningú creia que ho pogués fer. Després de totes les meves lesions. , ara tenir l’oportunitat única a la vida de sortir aquí de la porta de sortida i complir el meu somni és increïble”.

Es va preparar intensament per portar-se al límit una vegada més malgrat les greus lesions de genoll patides en una carrera que va portar l’or olímpic, 82 victòries a la Copa del Món i la va coronar com a campiona del món múltiple

– “Sempre he tingut respecte pels homes que van córrer pel Streif, però ara tinc més respecte, perquè una cosa és baixar-hi i una altra esquiar per guanyar; i ara entenc perfectament què significa això. “M’ha donat una perspectiva més gran de com són realment sorprenents aquests homes”, va afegir.

– Vonn no havia fet cap cursa de descens en quatre anys, però va sortir de la porta de sortida i va entrar a la famosa Mausefalle (Ratonera), amb un desnivell del 85%.

– Es va preparar intensament en la preparació per portar-se al límit una vegada més malgrat les greus lesions de genoll patides en una carrera que va portar l’or olímpic, 82 victòries a la Copa del Món i la va coronar com a campiona del món múltiple.

– Vonn va agafar els esquís en préstec a l’estrella nord-americana Ryan Cochran-Siegle i els va fer preparar el seu antic agent de servei Heinz Hämmerle. Aconseguir velocitats de més de 100 km/h a la nit va afegir més drama a una ocasió ja intensa.

– Vonn va dir: “Vaig sentir com si estigués saltant per la vora del món. Crec que mai m’havia posat tan nerviosa abans d’un començament a la meva vida. Sóc una buscadora d’emocions. Sóc una addicte a l’adrenalina. , i m’encanta empènyer-me al límit absolut, estar a punt de tenir por. Visc per a un repte com aquest”.

– Vonn va ser entrenada pel seu compatriota Daron Rahlves, ell mateix guanyador del curs l’any 2003. Va dir: “Veure que Lindsey finalment té l’oportunitat d’esquiar en aquesta pista en aquest tipus de situacions és increïble. No tenia cap dubte que pogués esquiar-lo. però em preguntava si realment esquiaria amb molta determinació; em va impressionar molt que ho fes. Això és cert en baixada, si cometeu un error, podeu tenir alguns mals resultats. Però com ha arribat ella. per tenir-ho va ser realment impressionant”.

– Vonn també va revelar que va assumir el repte de la seva mare Linda, que va morir a l’agost. Ella va dir: “Sabia que em mirava i estava allà com un àngel de la guarda per ajudar-me a aconseguir aquest somni. Sé que està orgullosa de mi. Com sempre ho fa”.

– La carrera va preparar l’escenari per a la 83a cursa de Hahnenkamm a partir del divendres 20 de gener a les 11.30 h.