Nova reestructuració Comercial de Columbia Sportswear Company. Columbia Sportswear Company ha integrat en la seva estructura alguns llocs crucials per al mercat espanyol, tal com expliquen en aquest comunicat:

“Hem pres mesures per reajustar l’organització de vendes de cara a satisfer les necessitats de mercat, cada vegada més canviant. Així, Columbia es complau d’anunciar la contractació d’alguns excel·lents talents per ajudar a impulsar el negoci de Columbia i Sorel a el següent nivell. A causa de la creixent importància del nostre negoci de retail amb El Corte Inglés (ECI), hem passat la responsabilitat total de ECI a Anna Maestre, l’anterior Retail Area Manager per a Europa del Sud. Amb el suport de Patricia Gómez del Río, la Gerent d’Operacions d’ECI, Anna dirigirà tant el negoci de concessions com el negoci majorista en el seu nou paper d’ECI Key Account Manager.

Daniel Flores va començar la setmana passada amb el paper de Digital Sales Manager per a Europa del Sud, de cara a manejar el Wholesale Ecommerce per a Espanya, Portugal i Itàlia. Daniel, instal·lat a la nostra oficina de Barcelona, ​​reportarà directament a Philippe Li Ruen, Manager de l’European Wholesale Ecommerce Center of Excellence, amb una línia directa a Francesca Busetto, Directora Regional al Sud d’Europa des de fa molts anys. Daniel s’uneix a Columbia des de New Era Caps, on es va exercir com Key Account Manager per importants comptes espanyols incloent Tradeinn, Deporvillage, El Corte Inglés, Fòrum, etc. Anteriorment havia treballat com a gerent de comptes en Under Armour.

També ens complau anunciar l’arribada de José Maria Alabern amb el rol de Sales Manager per a Espanya i Portugal, reportarà directament a Francesca Busetto, amb base a la nostra oficina de Barcelona. En la seva nova funció dirigirà totes les activitats de vendes a Espanya i Portugal per Columbia i Sorel; se centrarà en el desenvolupament de comptes clau i el desenvolupament de nous negocis juntament amb els nostres agents de vendes. José María s’uneix a Columbia des de The North Face on va servir com Key Account Manager per a El Corte Inglés. Abans de TNF, José María va treballar en llocs de comptes clau amb New Era Caps i Puma.

El mercat està evolucionant a un ritme sense precedents a causa de la pandèmia de la COVID-19. Hem estat avaluant acuradament la nostra estratègia comercial i pensant en com evolucionar el nostre enfocament per assegurar-nos que podem seguir guanyant i superant-com a empresa en aquest nou entorn”