Especialment dissenyada per desplaçar-se al treball en bicicleta, on els nivells d’activitat i la temperatura fluctuen, la nova Modular Ride Infinity Jacket de Helly Hansen és una de les peces estrella de la nova temporada de Primavera / Estiu 2022.

Es tracta d’una jaqueta i armilla 2 en 1, altament tècnica i amb un disseny pensat per a entorns urbans. Incorpora la LIFA INFINITY™, la tecnologia de Helly Hansen impermeable, amb transpirabilitat de grau professional i, a més, responsable del medi ambient. La membrana innovadora LIFA INFINITY™, impermeable i transpirable, s’aconsegueix sense l’ús de productes químics. Combinada amb el 50% de la capa amb contingut reciclat i un tractament hidròfug durador sense PFC, la jaqueta ofereix l’extrema impermeabilitat i transpirabilitat de la construcció HELLY TECH® Professional.

Reutilitzant els materials tecnològicament més avançats de la marca, aquesta vegada per a la ciutat, la jaqueta incorpora els coneixements dels equips professionals de recerca i rescat que fan missions en entorns urbans, i que utilitzen cada cop més les bicicletes elèctriques per desplaçar-se per l’entorn.

La modularitat de la jaqueta la fa molt versàtil i ajustable, per a més comoditat i llibertat de moviments. Compta amb una armilla, lleugera i extraïble, que també és reversible. A l’interior, està revestida amb material d’alta visibilitat, una butxaca segura i un coll reflectant, per la qual cosa l’armilla ofereix una gran visibilitat en totes les situacions. L’armilla es pot sobreposar o guardar en funció de la temperatura i les necessitats de visibilitat en cada situació.

Per a un extra de confort i més visibilitat, l’armilla inclou ventilacions que faciliten la transpiració; un folre que absorbeix la suor al coll reflectant; així com una esquena allargada. També incorpora butxaques per a les mans, una butxaca a l’interior del pit i una butxaca del darrere per disposar de còmodes opcions d’emmagatzematge. “En dissenyar la jaqueta Modular Ride Infinity, hem tingut molt en compte el viatger urbà actual, que es desplaça cada cop més a peu o amb bicicleta per la ciutat. Ens fixem en el que necessiten en els diferents entorns urbans, en la navegació per el transport, el terreny i el clima per anar d’un lloc a l’altre La col·laboració amb els professionals de la recerca i el rescat, que treballen tant en entorns urbans com a l’aire lliure, també va ser clau per al desenvolupament de la peça. molt conscients del que necessiten en una jaqueta per estar còmodes, segurs i protegits, de manera que puguin concentrar-se a la feina que tenen entre mans”, afirma Dorte Vedal, director de Disseny Urbà de Helly Hansen.

I, afegeix: “A mesura que seguim innovant els nostres dissenys i oferint productes més responsables, estem encantats d’introduir la tecnologia LIFA INFINITY™ també a la categoria urbana amb aquesta jaqueta, ideal per a les condicions versàtils que troben tant els viatgers com els professionals de la cerca i el rescat urbans”.

P.V.P. HH Modular Ride Infinity Jacket: 500€.

Més informació sobre la tecnologia LIFA INFINITY™ de la marca i la col·lecció Urban a www.hellyhansen.com