La francesa Bollé presenta una de les grans novetats per a aquesta temporada d’hivern: la màscara Nevada Neo en la seva versió petita, després d’una gran inversió i esforç de el departament de R + D de la marca.

NEVADA NEO SMALL, amb el mateix disseny atrevit que la seva germana gran, i igualment per tant sense muntura, engloba totes les característiques tècniques disponibles en NEVADA NEO, que al seu torn és una versió avançada de la clàssica NEVADA, incloent una de les seves avantatges addicionals : una lent magnètica que bloqueja qualsevol acció gràcies a Bollé EyeLatch.

A diferència d’altres ulleres magnètiques de mercat, EyeLatch s’assegura que la lent romangui en el seu lloc sense importar la intensitat de la baixada.

La NEVADA NEO SMALL té una lent versàtil PC amb un filtre fotocròmic de rang entre 12% i 45% VLT i està disponible amb la lent Phantom +, fotocromática i polaritzada, la més avançada de l’mercat.

A més, compta amb un recobriment antibaf Carbo-glas, recobriment anti-ratllades, 100% de protecció UV, UVB ventilació Flow Tech, escuma facial de triple capa i corretja de silicona.