Maria Hidalgo coneix bé als seus 22 anys la muntanya russa de sensacions en què una atleta d’alt rendiment es veu immersa al llarg de la seva carrera esportiva. Referent espanyola en les disciplines olímpiques de Slopestyle i Big Air, la snowboarder catalana ha vist interrompuda la seva projecció fins a en tres ocasions per sengles lesions greus de genoll.

Aquests durs contratemps són precisament els punts d’inflexió de ‘Inside Me’, un nou documental que narra, des d’un punt de vista proper i personal, el procés de rehabilitació físic i mental pel qual Hidalgo ha passat al llarg dels últims dos anys.

“Inside Me neix de voler plasmar des d’un punt de vista personal des de les experiències més bones i boniques que he viscut com rider, fins almenys bo i els moments amargs que s’han creuat en el meu camí”, comenta la rider.

Una emotiva història de superació que compta també amb la participació d’aquelles persones que han acompanyat a Maria al llarg del seu camí de retorn a l’elit mundial de l’snowboard. El documental repassa els seus èxits i entrebancs a la neu, però sobretot mostra des d’un enfocament íntim com Maria afronta el dur repte de tornar a afrontar per tercera vegada consecutiva una greu lesió en el seu genoll.

Amistat, dolor, felicitat, esforç, somriures, sacrifici, suor, llàgrimes i molt més queden retratats en un documental que estarà disponible a partir de el 30 de gener al canal de YouTube de Maria Hidalgo, aquí pots veure el trailer.

Sobre Maria Hidalgo (30 de gener de 1997, Barcelona): Membre de l’equip de la Reial Federació d’Esports d’Hivern d’Espanya (RFEDI), aquesta jove atleta porta des dels 16 anys competint en proves de la Copa d’al Món sent l’única snowboarder nacional amb victòries internacionals en les disciplines de Slopestyle.