Més impermeabilitat, transpirabilitat, innovació i responsabilitat. Aquests són els compromisos que perseguia Helly Hansen en dissenyar la nova Odin 1 World Infinity Jacket, una de les peces estrella de l’estiu per a les activitats d’outdoor. La jaqueta ja segueix elevant els seus dissenys amb la tecnologia responsable i professional LIFA Infinity™ i el resultat és un teixit impermeable i transpirable, parcialment reciclat i hidròfob que renuncia a l’ús de productes químics nocius.

En la catorzena temporada, la col·lecció Odin de Helly Hansen ha estat desenvolupada amb les aportacions de l’equip de recerca i rescat de Squamish, a la Colúmbia Britànica (Canadà). L’equip volia una jaqueta extra transpirable, amb un alt nivell de protecció contra el vent i la pluja. D’aquí va sorgir la jaqueta Odin 1 World Infinity, de gran durabilitat i que compta amb la membrana microporosa LIFA Infinity™ (100% poliamida), totalment impermeable i transpirable, que s’aconsegueix sense l’ús de productes químics.

El coneixement i l’experiència dels equips de cerca i rescat en els entorns difícils per als que creem equips són una font clau d’inspiració i orientació per a nosaltres

A més de la membrana revolucionària, la peça està construïda amb un robust contingut de teixit reciclat i un tractament repel·lent a l’aigua sense PFC que proporciona l’extrema impermeabilitat sense productes químics nocius. Alhora, compta amb la transpirabilitat de la construcció Helly Tech® Professional, una tecnologia de confiança que fa de l’Odin 1 World Infinity, una jaqueta adequada per al seu ús durant tot l’any, amb una protecció superior. capes lleugera i duradora (440 grams).

La jaqueta que es pot guardar fàcilment en una petita bossa, inclou detalls addicionals com una caputxa ajustable compatible amb casc lleuger, una construcció compatible amb la motxilla, ventilacions sota els braços, les butxaques de la jaqueta estan elevades, alhora que compta amb una col·locació optimitzada de les costures segellades que milloren el confort. A més, incorpora un reflector Recco® per ser buscable i un xiulet d’emergència a la butxaca del pit.

Com a marca, seguim pujant el llistó quan es tracta d’un disseny responsable, i estem orgullosos d’oferir una jaqueta extremadament impermeable/transpirable sense l’ús de productes químics

“Per seguir evolucionant la col·lecció Odin, seguim treballant amb els professionals i desenvolupant productes com la jaqueta Odin 1 World Infinity tenint en compte les seves opinions. El coneixement i l’experiència dels equips de cerca i rescat en els entorns difícils per als que creem equips són una font clau d’inspiració i orientació per a nosaltres. Amb aquesta jaqueta, era important que dissenyéssim de manera més responsable, sense deixar de crear una peça tècnica amb totes les prestacions i apta per als elements”, afirma Philip Tavell, director general de Categoria de Muntanya de Helly Hansen. “Com a marca, seguim pujant el llistó quan es tracta d’un disseny responsable, i estem orgullosos d’oferir una jaqueta extremadament impermeable/transpirable sense l’ús de productes químics, cosa que fa que la peça sigui millor tant per a l’usuari com per al medi ambient.”

La jaqueta Odin 1 World Infinity ha estat guardonada amb el prestigiós premi Good Design 2021 pel seu excel·lent i innovador disseny i funcionalitat. El comissari en cap de Good Design, Christian Narkiewicz-Laine, va assenyalar dels guardonats amb el premi 2021: “Amb els seus dissenys, estan establint els més alts estàndards a la seva indústria”.

P.V.P. Odin 1 Odin 1 World Infinity Jacket: 450 €

Més informació sobre les innovadores tecnologies i la col·lecció Odin a www.hellyhansen.com