HEAD Sportswear fa el tercer llançament aquesta temporada amb la nova col·lecció càpsula d’alt rendiment i moda juntament amb Gucci Vault.

Després del llançament de la col·lecció d’esquí de HEAD Sportswears, la línia Legacy, i la col·laboració amb Porsche… HEAD Sportswear torna a sorprendre els amants de la moda i l’esquí amb la col·lecció càpsula dissenyada amb una de les marques més reconegudes del sector de la moda, Gucci.

La col·lecció s’ha desenvolupat per ambdues marques al “laboratori” Gucci Vault, l’espai conceptual i experimental de moda de la marca. La col·lecció ha pres com a base les peces de roba de la línia Legacy de HEAD Sportswear, la més exclusiva del catàleg HEAD, per a la creació posterior de peces úniques i exclusives que ja es troben disponibles a Gucci Vault.

La col·lecció càpsula incorpora tant per a dona o home jaquetes estil “puffer” en colors cridaners com el magenta o el verd neó per a aquells que es decideixin per un estil més atrevit sobre els esquís.


Per a dona trobem els pantalons insígnia de la col·lecció HEAD, els JET PANTS, anomenats per a l’ocasió com VAULT JET, confeccionats amb teixit Schoeller Liechtenstein per aconseguir més elasticitat i resistència. A més dels pantalons, la col·lecció incorpora el “plomissol” VAULT TIFFANY, i l’armilla DAISY VAULT, també d’estil “puffer” de color magenta.

Per a home s’han incorporat a la col·lecció els pantalons VAULT REFLECTION en groc neó confeccionats amb folres elàstics d’alta gamma per bregar millor amb les baixes temperatures. A banda, dels pantalons, la línia masculina es completa amb el plomissol en color verd VAULT MYTHS confeccionat a Itàlia.

Totes i cadascuna de les peces de roba d’aquesta col·lecció càpsula són úniques i exclusives, ja que estan adornades amb obres d’art fetes a mà per remarcar l’esperit inconformista i més exclusiu de Gucci Vault.

La col·lecció càpsula d’edició limitada HEAD Sportswear X Gucci Vault estarà disponible únicament en línia a vault.gucci.com a partir del 9 de gener de 2023.