Ja estem pràcticament a l’hivern i per això, Merrell presenta alguns dels seus productes específics per a aquesta temporada, tots amb la característica d’incorporar aïllament tèrmic i mantenir el peu càlid a les èpoques més fredes. Els productes destacats són: Bravada 2 Thermo Demi Waterproof, Siren 4 Thermo Mid Waterproof, Moab 3 Mid Thermo Waterproof i West Rim Sport Thermo Mid Waterproof.

Així mateix, hi ha 2 models específics per a dona, un per a home i un altre, amb versions per a tots dos gèneres. Iniciant amb Bravada 2 Thermo Demi Waterproof, és una sabatilla preparada per a l’hivern, per caminar per a entorns urbans. És un model específic per a dones, que s’ajusta com a sneaker i s’adapta al turmell amb un aïllament addicional per mantenir el peu càlid i segur durant tot l’hivern.

Les Siren 4 Thermo Mid Waterproof estan dissenyades per adaptar-se als diferents contorns dels peus femenins, proporcionant comoditat, suport i estabilitat, fins i tot a les caminades més llargues. Aquest model incorpora, a més, l’aïllament i la protecció d’un calçat específic d’hivern.

Les Moab 3 Mid Thermo Waterproof combinen el mateix confort de les Moab, però afegint les tecnologies PrimaLoft® Gold Eco i Vibram® IceTrek per a un rendiment hivernal sense igual. Aquest model només existeix en versió masculina.

Finalment, la West Rim Snow Thermo Mid Waterproof és una bota de hiking hivernal, amb versió per a dona i home, amb aïllant i membrana impermeable per mantenir el peu calent, protegit i amb gran comoditat en entorns freds. Un model confortable per gaudir de la muntanya amb fred i neu.