El divendres 6 de desembre, i amb el pont de la Puríssima com a teló de fons, l’estació pallaresa d’Espot dona la benvinguda a la temporada d’hivern amb bones condicions: gruixos d’entre 20 i 45 cm de neu pols i dura, 19 pistes obertes (una verda, deu blaves, cinc vermelles i tres negres) – un 86% del total–  i tots els remuntadors en funcionament. Pel que fa als quilòmetres esquiables, els visitants podran gaudir de gairebé 21,7 km – un 88% del total – així  com dels itineraris fora de pistes i dels itineraris de raquetes de neu. Paral·lelament, l’estació està treballant per obrir les pistes restants durant el pont. L’horari d’obertura és de 9.00 h del matí a 17.00 h de la tarda.

Aquesta temporada 2019-2020 arriba carregada de novetats, entre les quals destaca la posada en servei del nou telecadira d’Espot, remuntador desembragable de 4 places, ‘La Roca’, nom escollit per concurs a les xarxes socials de l’estació.

Paral·lelament, els usuaris també tindran a la seva disposició un ampli ventall de propostes pensades per a tots els públics, com el Parc Lúdic i d’Aventura amb la pista de trineus, així com el jardí de neu i les raquetes de neu (activitats englobades al forfet de Parc Lúdic), i dos circuits de muntanya, entre altres.

Espot, una estació familiar en un entorn privilegiat

Espot és una estació que gaudeix d’una situació privilegiada als Pirineus, ja que és l’única situada al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L’estació compta amb més de 20 km esquiables i 1.000 metres de desnivell. Les pistes, un total de 22, es caracteritzen per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre. També les precioses vistes de més de 3.000 fan que l’esquiador se senti en plena natura alpina. En definitiva, Espot és una estació familiar per a tots aquells que busquen sensacions sobre la neu i la calidesa d’un poble típic alpí.

Totes les estacions d’FGC, obertes pel Pont de la Puríssima

Aquest mes de desembre arrenca amb totes les estacions d’FGC obertes. El cap de setmana del 16 i 17 de novembre, els esquiadors de La Molina van poder fer un primer tast a la neu i a partir del cap de setmana del 23 i 24 van tenir l’oportunitat de lliscar per més pistes del domini esquiable. El 29 de novembre Port Ainé va obrir les seves portes i el 30 de novembre ho fan fer Vall de Núria i Vallter 2000. Les estacions obriran ininterrompudament fins al dilluns 13 d’abril de 2020.

Amb tot, els tècnics de les cinc estacions d’FGC estan treballant per condicionar les pistes amb l’objectiu de garantir les millors condicions per als usuaris i posar en funcionament ben aviat el màxim d’instal·lacions.

Per a més informació: www.espotesqui.cat