Amb l’arribada de l’hivern i la temporada de neu dels aficionats als esports hivernals, com l’esquí o l’snowboard, busquen un company d’aventures que els faci gaudir de la seva activitat a través de mètriques precises que contribueixin a millorar el seu rendiment.

Les activitats i funcions de neu incloses en els rellotges Garmin recopilen dades dels entrenaments i permeten l’accés a mapes d’esquí perquè els usuaris sàpiguen què pista s’adapta millor al seu nivell. Tot això amb la intenció de dotar d’informació a l’esportista perquè pugui controlar, millorar i perfeccionar el rendiment dels seus descensos, i fins i tot ascensos, gaudint de la neu a un altre nivell.

Cinc perfils de neu

Adaptant-se a les necessitats dels diferents esports de neu, els rellotges Garmin compten amb cinc perfils d’activits:

Esquí, surf de neu, esquí de muntanya, esquí de fons clàssic i esquí de fons patinador- amb els quals els esportistes podran consultar tota la informació a la seva nina i marcar-se reptes, fer un seguiment i millorar les seves marques.

Dedicat als que gaudeixen de cada descens, el perfil d’activitat d’esquí i surf de neu (1) ofereix dades de temps, quilòmetres descendits, velocitat mitjana i màxima de descens, nivells d’altitud i temperatura, tant de l’última baixada com dels totals de la jornada, per poder fer un seguiment de cadascuna de les baixades de el dia. A més, mentre l’usuari està ascendint al telecadira, els temporitzadors es pausan per registrar únicament els descensos i assegurar una major precisió de les dades.

Els més aventurers trobaran el perfil d’activitat d’esquí de muntanya (1), que analitza cada segment de la muntanya i registra informació dels ascensos i descensos de cada activitat amb tan sol prémer el botó Lap. Això fa possible el seguiment de trajectes i la recollida d’informació de la funció ClimbPro durant les pujades.

Per la seva banda, els practicants d’esquí de fons clàssic (1) (Cross country ski) i esquí de fons patinador (1) (Skate ski) també compten amb un perfil d’activitat que registra informació sobre la distància recorreguda en cada trajecte, la velocitat, el ritme i l’altitud.

A més, com a novetat, si l’esquiador s’equipa amb una banda de freqüència cardíaca HRM Pro podrà afegir un nou camp de dades de potència d’esquí, anomenat Ski Power, i d’aquesta manera obtindrà més informació per comprendre les variacions i desenvolupament del seu rendiment durant l’entrenament. A més de les activitats especialitzades, els rellotges intel·ligents també incorporen l’accés a mapes topogràfics d’Europa (2) i a mapes de 2.000 estacions de esquí3 de tot el món perquè els esquiadors puguin consultar els noms de les pistes; la classificació de dificultat de cadascuna d’elles segons el seu color; i visualitzar els punts d’interès de les estacions i els telecadires.

Així mateix, també incorporen la funció de seguretat i seguiment (4), gràcies a la qual és possible activar de manera manual la funció d’assistència durant les activitats de neu i aquesta s’encarregarà d’enviar la ubicació en temps real als contactes d’emergència, prèviament seleccionats per l’usuari.

Funcions per al temps de descans

Durant una jornada de neu, els moments de descans també són importants. Amb el rellotge els esportistes podran gaudir de la millor música (2) (fins a 2.000 cançons) sense necessitat de portar el telèfon a sobre. L’usuari tampoc necessitarà tenir a mà la targeta de crèdit, el telèfon o la cartera quan vulgui pagar, ja que gràcies a el sistema Garmin Pay (1), podrà realitzar pagaments directament des del rellotge, facilitant-li la gestió en els moments de parada i les hores de menjar. I si a més vol aprofitar els moments de descans per estar connectat amb els seus, podrà activar les notificacions i revisar missatges de text, correus electrònics o rebre alertes de trucades entrants vinculant la seva smartphone amb el rellotge.

Amb els rellotges Garmin, els amants de la neu tindran tot a l’abast del seu canell, perquè només hagin de preocupar de gaudir.

Tota la informació de Garmin en aquest enllaç