El noruec Aleksander Aamodt Kilde ha estat el flamant campió de la Copa del Món d’Esquí Alpí 2019-2020, calçant els millors esquís i botes de competició, que ara tu també pots calçar en els productes rèplica de la Copa del Món.

Vencedor absolut de la Copa del Món d’Esquí Alpí 2019-2020, el noruec Aleksander Aamodt Kilde ha estat el millor d’una temporada alpina marcada pel coronavirus, destacant també en les disciplines de l descens, supergegant, i gegant, calçant els esquís i les botes més ràpids i tècnics d’Atomic.

Aamodt Kilde, com la resta d’esquiadors de el més alt nivell de l’team Atomic, calcen autèntics esquís de competició, no aptes per a tots els esquiadors, de que els seus esquís i botras hi ha al catàleg de la signatura d’Altenmarkt una sèrie de models rèplica de carrer , més domesticats, a l’abast de qualsevol aficionat que els vulgui esquiar.

MATERIAL DE CARRER DE ALEKSANDER Aamodt Kilde

ESQUÍS REDSTER G9 + X12 GW
Descripció: L’Atomic Redster G9 seria com el model sobrealimentat de cotxe esportiu de la gamma Redster. Està pensat per a la pista i incorpora tecnologies de competició aprovades per a la Copa del Món. Com Servotec, una tecnologia que fa que esquís gairebé amb direcció assistida. Consta d’una vareta pretensada i un elastòmer que faciliten els viratges a qualsevol velocitat. Més agilitat en els viratges i més estabilitat en els trams rectes. El gruix i resistent laminat Ultra Titanium, només disponible anteriorment en esquís FIS, s’estén de banda a banda aportant més estabilitat, rigidesa de torsió i adherència dels cants. Ambdues característiques s’ajunten per donar-te el control, la precisió i l’estabilitat que necessites quan es tracta d’enganxar els peus a terra en la carrera o quan has de donar grans i llargs girs a l’esquiar a pista.
Talles: 161, 171, 177 i 183 – Preu: 899,99 euros

ESQUÍS REDSTER S9 + X12 GW
Descripció: L’Atomic Redster S9 és una màquina de viratges ràpids i curts per a corredors d’eslàlom i gegant que incorpora tecnologies aprovades per la Copa del Món. I entre elles està Servotec. ‘Direcció assistida per als teus esquís! La tecnologia Servotec consta d’una vareta pretensada i un elastòmer a la part superior de l’esquí que faciliten el comportament de l’esquí a l’girar a qualsevol velocitat, proporcionant girs més àgils i més estabilitat en els trams rectes. Perfecte per a la competició d’eslàlom i per als viratges curts en pista. El Redster S9 també incorpora un laminat Ultra Titanium, una gruixuda i resistent capa de titani que va de costat a costat, oferint estabilitat, rigidesa de torsió i, el més important, adherència dels cants. El Redster S9 et farà sentir en competició en tot moment.
Talles: 153, 159, 165 i 171 – Preu: 899,99 euros

BOTA REDSTER CLUB SPORT 130
Descripció: La Atomic Redster Club Sport 130 és una bota que funciona estupendament per a esportistes de clubs i esquí de pista. És la germana una mica més amigable de les nostres botes Redster World Cup; compten amb un ajust cenyit de 96 mm. És agressiva, precisa i la pots portar posada tot el dia. Compta amb tecnologia de competició d’alt nivell, com el Progressive Race Shell. Aquesta armadura empra materials més gruixuts i suaus per oferir-te una flexió més progressiva, millor amortiment i un tacte més suau. Així, és més fàcil esquiar de manera agressiva mantenint el control.
Talles: 23, 24, 25, 26, 27, 28 i 29 – Preu: 499,99 euros

BASTONS REDSTER Xarxa / Black
Descripció: Busques un bastó de competició d’alta qualitat? L’Atomic Redster és lleuger, resistent, construït en alumini de qualitat 4 *. Inclou l’empunyadura Redster la qual pot adaptar un protector d’eslàlom i la corretja encoixinada Redster. Volandera de 60mm. Dissenyat per combinar amb tota la línia de competició Redster.
Talles: 110, 115, 120, 125, 130 i 135 – Preu: 39,99 euros