L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu avança una setmana la seva obertura al dissabte 23 de novembre. Gràcies a les fortes nevades de la primera quinzena d’aquest mes, que han acumulat fins a 90 cm, es posarà en marxa l’àrea de Baqueira amb 36 km de traçats, 34 pistes i 10 remuntadors, a més dels principals serveis de restauració i Ski Service.

La temporada d’esquí i snowboard ja ha arribat a Baqueira Beret amb un inici de temporada de manual gràcies a un novembre molt fred i amb copioses precipitacions de neu de fins a 90 cm de gruix a cotes altes que, després de l’intens treball dels equips de preparació de pistes, han resultat en un avanç d’obertura de temporada.

D’aquesta manera, gran part de la zona de central de Baqueira es posarà en marxa per als que vulguin estrenar l’hivern anticipat amb una neu de la millor qualitat.

(Consulta totes les fotos de la primera gran nevada de Baqueira a novembre)

A més de les precipitacions en forma de neu, el fred extrem de les últimes setmanes amb temperatures mínimes de fins a -8ºC ha permès també una intensa producció de neu que s’ha traduït en aquest avançament de temporada amb l’obertura de 36 km esquiables, 34 pistes i 10 remuntadors oberts a la zona de Baqueira.

Els gruixos en neu ja preparada són actualment de 90 cm a 2500 i 60 cm a 1800.

Més informació: www.baqueira.es