La rider catalana suma els primers punts a les finals del FWT Challenger obtenint la quarta posició a Nendaz

Núria Castán, rider de l’equip internacional de Head Snowboards, ha aconseguit la quarta posició en la primera competició del FWT Challenger que s’ha celebrat aquest dissabte a Nendaz, Suïssa.

Amb aquest resultat i a falta de les dues finals que queden per disputar, la rider catalana se situa quarta a la classificació del rànquing del FWT Challenger amb 55 punts i té més a prop el seu retorn a dalt de tot del Freeride mundial, el Freeride World Tour 2024.

Estic contenta perquè he sabut recompondre’m del sot de la sortida i més avall he pogut completar algun doble salt molt interessant. Marxo satisfeta

Núria va completar una línia fluida i amb diversos salts. “Estic contenta perquè he sabut recompondre’m del sot de la sortida i més avall he pogut completar algun doble salt molt interessant. Marxo satisfeta, perquè tot i que les condicions de neu no estaven del tot bé, sí que estaven millor del que esperàvem. Al final he acabat en quarta posició de les vuit competidores que hi havia, i ara només queda anar d’aquí cap amunt. Aviat aniré a Jasna, on es disputarà la propera competició aquesta setmana, per entrenar allà, estudiar la muntanya i preparar-me per la competició”, comenta Castán sobre com encara la següent final que té per davant.

Castán va pel bon camí per tornar al cim del Freeride mundial. Ara haurà de competir donant la seva millor versió en les dues últimes competicions que componen les finals del FWT Challenger per obtenir una plaça al Freeride World Tour 2024. La següent d’aquestes finals serà a Jasna, Eslovàquia, del 9 al 13 de març, mentre que l’última se celebrarà a Gurgl, Àustria, del 17 al 22 de març.