Després de 33 anys, LEKI presenta un nou logotip. D’aquesta manera, la firma alemanya distribuïda per MD Viper ha començat a desplegar una part crucial de la seva nova i completa identitat de marca. El desenvolupament de la marca és el resultat d’una evolució lògica dirigida a centrar-se en allò essencial: transmetre i generar emocions a través de les vivències i experiències dels ambaixadors de la marca, treballadors i esportistes. La diversitat d’especialitats i disciplines que cobreix la marca suposa un gran desafiament i l’objectiu de LEKI és aportar valor afegit real a cadascuna de les activitats a través dels seus productes.

LEKI és velocitat, control, comoditat, seguretat i, sobretot, confiança en el seu producte, alhora que com a marca, transmet als seus clients missatges de motivació i inspiració La nova identitat de la marca, es recolza en valors estables com la innovació i la màxima qualitat, que han estat presents a l’ADN de l’empresa des de sempre, així com la lleialtat, cooperació i responsabilitat de cara a les relacions amb els altres. I com no podria ser altrament, l’entusiasme per l’esport d’alt nivell també forma part dels valors de la marca. No en va, LEKI equipa els millors esportistes del món a les disciplines d’esquí alpí, esquí de fons, esquí de muntanya, biatló i trail running, així com guies de muntanya i alpinistes. Amb més de 1000 ambaixadors de la marca a tot el món, LEKI compta amb un grup únic d’experts en el desenvolupament de productes.

Per a l’estiu del 2022, la renovació de la marca estarà acompanyada per tres noves tecnologies bàsiques. En primer lloc, l’empunyadura Aergon Air recentment desenvolupada a la secció de trekking, així com Trail Shark, el primer puny dissenyat 100% per al trail running. A més, pensant en la sostenibilitat, LEKI ha desenvolupat un sistema patentat de substitució anomenat FX, que permetrà als clients substituir ells mateixos els segments dels bastons de manera fàcil i ràpida en el futur. El desenvolupament de la marca és el proper pas lògic després d’anys de creixement internacional.

A aquest efecte, Michael Brechtelsbauer, director internacional de vendes i màrqueting, s’incorporarà al Consell d’Administració de LEKI. Des del mes de maig, els dos directors generals Matthias Hatt i Martin Rominger han assumit per primer cop la gestió de l’empresa sense la participació dels accionistes. LEKI té una visió clara pel futur i un equip fort per posar-la en pràctica.